Ochrana osobních údajů

Milí návštěvníci našeho webu,

pokud jste si oblíbili naše stránky nebo odebíráte novinky prostřednictvím odběru našeho newsletteru, poskytujete nám své osobní údaje. My vaše údaje zpracováváme a za jejich bezpečnost odpovídáme. Velmi si vážíme vaší důvěry, proto vaše údaje dostatečně chráníme a podřizujeme se požadavkům Nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR).

 

Správcem vašich osobních údaje je:

Le Chomat s.r.o.

Fügnerovo náměstí 1867/6

120 00  Praha 2

IČO: 04737237

DIČ: CZ04737237

 

Tato společnost provozuje webové stránky www.lechomat.com a je zároveň i jediným zpracovatelem vašich údajů.

 

Jaké údaje zpracováváme a proč

Vaše osobní údaje zpracováváme především proto, abychom vám mohli poskytovat co nejkvalitnější obsah a služby. Jednotlivé důvody zpracování:

Newsletter

Jste čtenářem: E-mailem vám posíláme novinky ze světa stylového nábytku a doplňků do vašich domovů, ke kterým jste se přihlásili. Zpracováváme váš e-mail, sledujeme na co klikáte v e-mailu a jaké typy e-mailů od nás otevíráte, za účelem lepšího výběru obsahu, který by vás mohl zajímat.

Odpověď na dotaz přes kontaktní formulář

Pokud nám zašlete dotaz prostřednictvím kontaktního formuláře na těchto stránkách, zpracováváme informace, které v něm uvedete.

Žádost o katalog

Pokud nám zašlete žádost o zaslání elektronického katalogu, zpracováváme vaši emailovou adresu, kterou nám poskytnete.

 

Předávání osobních údajů třetím osobám

Vaše údaje zpracovává správce, tedy společnost Le Chomat, s.r.o., a je zároveň i jediným zpracovatelem těchto údajů. Zpracování spočívá v uchovávání údajů na zabezpečených cloudových serverech.

Abychom mohli měřit, jak se vám na našem blogu líbí nebo jak se vám líbí naše novinky zasílané newsletterem, kde trávíte nejvíce času a kam klikáte, používáme další poskytovatele služeb pro určité zpracovatelské operace. Jsou to:

  • Google – Google Analytics pomocí měřícího kódu
  • Facebook – Facebook pixel

 

Jak nás můžete kontaktovat

Ať už na nás máte jakoukoliv otázku nebo požadavek, můžete nás kontaktovat na e-mailové adrese: lechomat@lechomat.com

 

Předávání vašich dat mimo Evropskou unii

Vaše data zpracováváme výhradně v Evropské unii nebo v zemích, které zajišťují odpovídající úroveň ochrany na základě rozhodnutí Evropské komise.

 

Vaše práva v souvislosti s ochranou osobních údajů

V souvislosti s ochranou osobních údajů máte řadu práv. Pokud budete chtít některého z těchto práv využít, prosím, kontaktujte nás prostřednictvím e-mailu: lechomat@lechomat.com

Máte právo na informace, které si právě teď čtete.

Díky právu na přístup nás můžete kdykoli vyzvat a my vám do 30 dnů doložíme, jaké vaše osobní údaje zpracováváme a proč.

Pokud se u vás něco změní nebo shledáte své osobní údaje neaktuální nebo neúplné, máte právo na doplnění a změnu osobních údajů.

Právo na omezení zpracování můžete využít, pokud se domníváte, že zpracováváme vaše nepřesné údaje, domníváte se, že provádíme zpracování nezákonně, ale nechcete všechny údaje smazat nebo pokud jste vznesli námitku proti zpracování.

Omezit můžete rozsah osobních údajů nebo účelů zpracování.

 

Právo na výmaz (být zapomenut)

Vaším dalším právem je právo na výmaz (být zapomenut). Nechceme na vás zapomenout, ale pokud si to budete přát, máte na to právo.

V takovém případě vymažeme veškeré vaše osobní údaje ze svého systému i ze systému všech dílčích zpracovatelů a záloh. Na zajištění práva na výmaz potřebujeme 30 dní.

V některých případech jsme vázáni zákonnou povinností, a např. musím evidovat vystavené daňové doklady po lhůtu stanovenou zákonem. V tomto případě tedy smažeme všechny takové osobní údaje, které nejsou vázány jiným zákonem. O dokončení výmazu vás budeme informovat na e-mail.

 

Stížnost na úřadu na ochranu osobních údajů

Pokud máte pocit, že s vašimi údaji nezacházíme v souladu se zákonem, máte právo se se svou stížností kdykoli obrátit na Úřad pro ochranu osobních údajů. Budeme moc rádi pokud nejprve budete o tomto podezření informovat nás, abychom s tím mohli něco udělat a případné pochybení napravit.

 

Odhlášení ze zasílání newsletterů a obchodních sdělení

E-maily s inspirací, články či produkty a službami vám zasíláme, jste-li náš zákazník na základě našeho oprávněného zájmu.

Pokud zákazníkem ještě nejste, posíláme vám je jen na základě vašeho souhlasu. V obou případech můžete ukončit odběr našich e-mailů stisknutím odhlašovacího odkazu v každém zaslaném e-mailu.

 

Mlčenlivost

Jsme povinni zachovávat mlčenlivost o osobních údajích a o bezpečnostních opatřeních, jejichž zveřejnění by ohrozilo zabezpečení vašich osobních údajů. Tato mlčenlivost přitom trvá i po skončení závazkových vztahů s námi. Bez vašeho souhlasu také vaše údaje žádné jiné třetí straně nevydáme.

Tyto Zásady ochrany osobních údajů nabývají účinnosti 3. 12. 2018

Velmi si vážíme vaší důvěry a přejeme vám krásný a stylový den.

 

Koronavirus - aktuální provoz

Showroom Le Chomat je dle nařízení vlády zavřený. Objednávky nadále přijímáme, pouze se u některých produktů může prodloužit doba dodání. Na veškeré dotazy Vám obratem zodpovíme, telefonicky i e-mailem. Nadále pracujeme..:-)